Check, check, dubbelcheck!

Koffer Thailand ReisWeken van research, mailen met locals en bellen met tour-aanbieders zitten erop en het programma is rond. De eerste dagen verblijf ik in Amphawa en Ratchaburi om een kijkje te nemen in het authentieke leven van het Thaise platteland. Bezoek aan een drijvende markt, biologische boerderij en natuurlijk de typisch Thaise tempels. Daarna reis ik terug naar Bangkok voor een culinaire tour door de Thaise keuken. Ook in deze trip zijn de laatste dagen als altijd de heftigste want hoe plan ik hierin een bezoek aan alle hoogtepunten van de stad?!

First things first. Het inpakken van de koffer. Bij mij geen stress over het volume of gewicht. Geen vrees of m’n zwembroek er nog wel bij zal passen. Echte stress krijg ik van alle moderne apparaten. Of de camera wel geladen is en of er niks in het scala van adapters ontbreekt. Ben ik de wereldstekker niet vergeten? En ook mijn telefoon is zo’n ding. Hij duizelt inmiddels van de nieuwe nummers. Want een nieuwe stad betekent vooral veel nieuwe contacten. Contact met de beste fietstour? De meest culinaire wandelingen? Bangkok’s meest romantische dinnercruise? Check, check, dubbelcheck!

door Thomas Elshout op 29/03/2013

  • http://www.facebook.com/vroenski John Van Vroenhoven

    bekend fenomeen, evenals de kabel vergeten in je hotelkamer. Tijd voor 1 standaard! Succes met inpakken en vergeet je zwembroek niet ;-)