Dit vinden bezoekers van  Amsterdam
Default_user_th
  • Sanne 5 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 03-12-2014
    Sanne Altijd weer fijn om in Amsterdam rond te lopen. Laatst voor het eerst naar de 9 straatjes geweest en naar de Foodhallen geweest in Amsterdam west! Echt een aanrader!
  • Heleen 2 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 04-11-2014
    Heleen Unieke stad in de wereld, met z'n grachten en grachtenpanden, ongedwongen en gezellige sfeer. Wel érg toeristisch op Rokin, Rembrandtplein en Leidseplein, maar heel mooi op de stillere plekken, zoals de Grachten, het Begijnhof, en het gebied rondom de Oude- en Nieuwezijds Voorburgwal, Kloveniersburgwal. Ook heel leuk: de 9 Straatjes.
  • edith 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 30-10-2014
    edith amsterdam is de moeite waard , zoveel te zien en te doen ,echt een aanrader voor wie houdt van musea , shoppen en een hele mooie stad
  • Annet en 1 review Algemene indruk: 8 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 06-08-2014
    Annet en Amsterdam is een geweldige stad om rond te struinen. prachtige grachten en moois straten/stegen. heerlijke terrassen in ongedwongen sfeer. en dat alles met de internationale allure van een wereldstad. openbaar transport is uitstekend. we doen elk jaar wel enekel dagjes Mokum en hopen dat nog lang te kunnen blijven doen :-)
  • Guido 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 8 22-07-2014
    Guido Amsterdam is een gezellige stad, met zowat alles binnen wandelafstand van het station, behalve het museumplein. Maar het openbaar vervoer is top. Ons verblijf van drie dagen was een lange opeenvolging van plezierige ervaringen. Het leukste vond ik onze rustpauze in café 'Het Aepjen', een zeer gezellige oude bruine kroeg aan het einde (of begin?) van Zeedijk. Eén negatieve ervaring: de boottocht met rederij P. Kooj. We zaten in zo'n lange platte boot met daarover een soort plastieken dak. Aan de zijkant slechts kleine schuifraampjes. Wij hadden pech en zaten op een bankje zonder schuifraampje. Ik zag alles in 'delen' door de talrijke raamlijsten, en kon zo goed als geen foto's trekken (en dan nog door het plastieken raam aan de zijkant :-( Het uitzicht vanuit zo'n gesloten boot (met een plastieken kooi erover) is echt teleurstellend. Een open boot is een veel betere optie. Daarin kun je veel beter rond kijken en fatsoenlijke foto's trekken. Maar voor de rest: heerlijke stad !
  • pieter ... 1 review Algemene indruk: 4 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 8 05-05-2014
    Default_user_th Amsterdam was goed meegevallen!! Wij zijn slechts 1 dag geweest en op één dag heb je de belangrijkste dingen van het centrum gezien en dit was zelf mogelijk zonder tram of metro te gebruiken. Er waren jammer genoeg ook een aantal negatieve punten, zoals het sterk vervuilde centraal station en het gevaarlijke verkeer. Om 's middags plaats te vinden in één van de eetgelegenheden was ook niet simpel. Algemeen genomen was het een geslaagde dag, zeker voor de shopaholics!
  • Phara 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 24-03-2014
    Phara Amsterdam is een super-stad! En een grote pluim aan het openbaar vervoer! Daar kunnen ze hier in Gent (België)een puntje aan zuigen! 1,5 dag is natuurlijk niks maar wel voldoende voor een mooie eerste indruk! Jammer natuurlijk dat de premier van China en Obama de stad hebben gegijzeld en veel tijd zijn kwijt geraakt en minder hebben kunnen doen... Volgende keer probeer ik eens te gaan met zon, moet nog zaliger zijn!
  • Marij 5 reviews Algemene indruk: 8 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 09-03-2014
    Marij Amsterdam altijd weer gezellig. Deze keer een groot deel van de dag in het Rijksmuseum doorgebracht. Wij waren er al vroeg en dat was maar goed ook, want het werd alsmaar drukker. Ontzettend mooie schilderijen gezien. Ook het gebouw is prachtig geworden. Via de grachten terug gelopen naar het station.
  • John 6 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 25-01-2014
    John Amsterdam is een fantastische stad! Het is een wereldstad met de knusse, gezellige uitstraling van een groot dorp. Dit is beslist niet negatief bedoeld! Je hebt niet de indruk in een wereldstad te zijn, omdat de hectiek ontbreekt. Dit komt omdat er weinig autoverkeer is in de binnenstad. Van Parijs bijvoorbeeld word je gek vanwege de verkeersdrukte. Amsterdam heeft dat niet en daarom is het zo heerlijk relaxt struinen langs de mooie grachten. Een stad om verliefd op te worden! Sfeervol, en met heel vriendelijke inwoners. Ik was er nog niet vaak geweest, maar zal iedere gelegenheid aangrijpen om er weer heen te gaan. Er valt zo veel te zien en te genieten!
  • Peter 3 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 20-01-2014
    Peter Ondanks wij dicht bij Amsterdam wonen, hebben wij een hotel geboekt om bezienswaardigheden van deze geweldige stad op ons gemak beter te kunnen bekijken. Door ons is bekeken en bezocht o.a. het Rijksmuseum, de 9 straatjes, het Begijnhof, museum Ons Lieve Heer Op Solder en het gebied rondom de Oude- en nieuwezijdsvoorburgwal. Ook een bezoek aan de bomboni winkel puccini, met de zelfgemaakte lekkernijen, is zeker de moeite waard. Dit alles en veel meer is een aanrader. Ook een aanrader is om de City Guide Amsterdam van Youropi te downloaden.