Dit vinden bezoekers van  Amsterdam
Default_user_th
  • Phara 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 24-03-2014
    Phara Amsterdam is een super-stad! En een grote pluim aan het openbaar vervoer! Daar kunnen ze hier in Gent (België)een puntje aan zuigen! 1,5 dag is natuurlijk niks maar wel voldoende voor een mooie eerste indruk! Jammer natuurlijk dat de premier van China en Obama de stad hebben gegijzeld en veel tijd zijn kwijt geraakt en minder hebben kunnen doen... Volgende keer probeer ik eens te gaan met zon, moet nog zaliger zijn!
  • Marij 5 reviews Algemene indruk: 8 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 09-03-2014
    Marij Amsterdam altijd weer gezellig. Deze keer een groot deel van de dag in het Rijksmuseum doorgebracht. Wij waren er al vroeg en dat was maar goed ook, want het werd alsmaar drukker. Ontzettend mooie schilderijen gezien. Ook het gebouw is prachtig geworden. Via de grachten terug gelopen naar het station.
  • John 6 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 25-01-2014
    John Amsterdam is een fantastische stad! Het is een wereldstad met de knusse, gezellige uitstraling van een groot dorp. Dit is beslist niet negatief bedoeld! Je hebt niet de indruk in een wereldstad te zijn, omdat de hectiek ontbreekt. Dit komt omdat er weinig autoverkeer is in de binnenstad. Van Parijs bijvoorbeeld word je gek vanwege de verkeersdrukte. Amsterdam heeft dat niet en daarom is het zo heerlijk relaxt struinen langs de mooie grachten. Een stad om verliefd op te worden! Sfeervol, en met heel vriendelijke inwoners. Ik was er nog niet vaak geweest, maar zal iedere gelegenheid aangrijpen om er weer heen te gaan. Er valt zo veel te zien en te genieten!
  • Peter 3 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 20-01-2014
    Peter Ondanks wij dicht bij Amsterdam wonen, hebben wij een hotel geboekt om bezienswaardigheden van deze geweldige stad op ons gemak beter te kunnen bekijken. Door ons is bekeken en bezocht o.a. het Rijksmuseum, de 9 straatjes, het Begijnhof, museum Ons Lieve Heer Op Solder en het gebied rondom de Oude- en nieuwezijdsvoorburgwal. Ook een bezoek aan de bomboni winkel puccini, met de zelfgemaakte lekkernijen, is zeker de moeite waard. Dit alles en veel meer is een aanrader. Ook een aanrader is om de City Guide Amsterdam van Youropi te downloaden.
  • jolanda 4 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 27-12-2013
    jolanda waren er met kerst Hamshire hotel Prinsengracht in het tuinhuis achter in de tuin zeker een aanrader als je met gezin bent. 9 straatjes vonden wij niet echt bijzonder. Als je van antiek houd kun je je hart ophalen in de wijken nabij Prinsengracht. La Mar theater is echt heel mooi en niet ver van de Prinsengracht. Rijksmuseum zeker doen geweldig die oude meesters. Hebben echt genoten we hebben de kalverstraat ed gemeden (niets te zien behalve veel mensen en de winkels die je overal al hebt) Het was niet de eerste keer om in Amsterdam en zal zeker ook de laatste keer niet zijn. Volgende keer in het voorjaar en dan leuk met de fiets. Amsterdam altijd is te doen en te beleven leuke stad en we hebben ons geen seconde onveilig gevoeld iets wat ik van Brussel niet kan zeggen.
  • marjan 1 review Algemene indruk: 4 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 8 24-10-2013
    marjan Gezellig om te zijn, zeker met mooi weer. De 9 straatjes zijn wel leuk maar niet voor kids. Jammer dat de Albertcuyp zoveel hetzelfde aanbiedt ik miste daar de variatie van voorheen.
  • Waldi 3 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 12-08-2013
    Waldi Amsterdam blijft een gezellige stad. We zijn naar het Rijksmuseum geweest. Werkelijk een schitterend gebouw en prachtige werken. Jammer dat het zo druk was, maar een goede reden om nog een keer terug te gaan. Dus zeker een aanrader!
  • Jannet 1 review Algemene indruk: 8 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 10-04-2013
    Jannet Leuke fietstocht gemaakt met Yellow Bikes. Bezoek aan Tassenmuseum moeite waard met heerlijke high tea. Genoten van de terrassen en muzikanten. Bediening overal even vriendelijk en servicegericht. Gezellige sfeer. Tip: parkeren bij station Abcoude, vervolgens met trein naar A'dam.
  • Marian 1 review Algemene indruk: 8 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 18-03-2013
    Marian Amsterdam is een ontzettend gezellige stad en op veel plaatsen heel gemoedelijk. Erg veel te zien en voor ieder wat wils. Zeker de rondvaart over de grachten in het donker is schitterend. We hebben overnacht in het Mövenpick hotel, geweldig!
  • PAUL 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 25-02-2013
    PAUL Mooie stad,alles vrij kort bij elkaar.Museum huis van Loon de moeite en 8€/persoon waard. Heel leuke pubs,maar Restaurant Indrapura aangeraden door hotel Barbizon viel wat tegen,er moet beter zijn in Amsterdam.uitgestippelde wandeling oké