Dit vinden bezoekers van  Amsterdam
Default_user_th
  • helena 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 26-05-2015
    helena Amsterdam is geweldig zowel tevoet als op de fiets.Ga eens naar cafée P 96 (prinsengracht) voor een gezonde lunch op het dek van een boot, vele locale bevolking en de wprteltaart is "warm" aanbevolen
  • Marcel 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 14-04-2015
    Marcel Mooie stad om te wandelen. Twee routes aan elkaar geknoopt via Youropi. Met een uitbreiding naar de Albert Cuijp. Veel gezien maar geen tijd om naar binnen te gaan overal, maar dat was ons doel ook niet.
  • JPFA Va... 3 reviews Algemene indruk: 8 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 10-03-2015
    JPFA Van Den Biggelaar Late Rembrandt, Rijksmuseum, bodyworld, van Gogh concert in kleine zaal, heerlijk gewandeld, gegeten en gedronken. Een stad waar altijd wat te doen is.
  • anneke 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 10-03-2015
    anneke ik ben al een paar keer in Amsterdam geweest maar nog nooit in Chinatown dat was wel leuk
  • Jacques 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 04-03-2015
    Jacques Voor het eerste in het Concertgebouw geweest, op de vorstelijke plaatsen, frontloge eerste rij midden, een concert bijgewoond. Geweldige akoestiek! Toen naar Allard Pierson museum, voor de pop up van DWDD en tot mijn verrassing veel Griekse en Romeinse kunst en oudheden, was extra leuk door de cursus kunstgeschiedenis die ik volg
  • Sanne 6 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 03-12-2014
    Sanne Altijd weer fijn om in Amsterdam rond te lopen. Laatst voor het eerst naar de 9 straatjes geweest en naar de Foodhallen geweest in Amsterdam west! Echt een aanrader!
  • Heleen 2 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 10 Bezienswaardig: 10 04-11-2014
    Heleen Unieke stad in de wereld, met z'n grachten en grachtenpanden, ongedwongen en gezellige sfeer. Wel érg toeristisch op Rokin, Rembrandtplein en Leidseplein, maar heel mooi op de stillere plekken, zoals de Grachten, het Begijnhof, en het gebied rondom de Oude- en Nieuwezijds Voorburgwal, Kloveniersburgwal. Ook heel leuk: de 9 Straatjes.
  • edith 2 reviews Algemene indruk: 10 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 30-10-2014
    edith amsterdam is de moeite waard , zoveel te zien en te doen ,echt een aanrader voor wie houdt van musea , shoppen en een hele mooie stad
  • Annet en 1 review Algemene indruk: 8 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 10 06-08-2014
    Annet en Amsterdam is een geweldige stad om rond te struinen. prachtige grachten en moois straten/stegen. heerlijke terrassen in ongedwongen sfeer. en dat alles met de internationale allure van een wereldstad. openbaar transport is uitstekend. we doen elk jaar wel enekel dagjes Mokum en hopen dat nog lang te kunnen blijven doen :-)
  • Guido 1 review Algemene indruk: 10 Sfeer: 8 Bezienswaardig: 8 22-07-2014
    Guido Amsterdam is een gezellige stad, met zowat alles binnen wandelafstand van het station, behalve het museumplein. Maar het openbaar vervoer is top. Ons verblijf van drie dagen was een lange opeenvolging van plezierige ervaringen. Het leukste vond ik onze rustpauze in café 'Het Aepjen', een zeer gezellige oude bruine kroeg aan het einde (of begin?) van Zeedijk. Eén negatieve ervaring: de boottocht met rederij P. Kooj. We zaten in zo'n lange platte boot met daarover een soort plastieken dak. Aan de zijkant slechts kleine schuifraampjes. Wij hadden pech en zaten op een bankje zonder schuifraampje. Ik zag alles in 'delen' door de talrijke raamlijsten, en kon zo goed als geen foto's trekken (en dan nog door het plastieken raam aan de zijkant :-( Het uitzicht vanuit zo'n gesloten boot (met een plastieken kooi erover) is echt teleurstellend. Een open boot is een veel betere optie. Daarin kun je veel beter rond kijken en fatsoenlijke foto's trekken. Maar voor de rest: heerlijke stad !